Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Nacionalni plan za borbu protiv diskriminacije 2017.-2022.

27.03.2017.

Transparency International Hrvatska inzistirati će da se Nacionalni plan za borbu protiv diskriminacije od 2017. do 2022. godine donese tako da se poštuju ljudska prava i onemogući diskriminacije bilo koje vrste u Hrvatskoj.

Etiketiranje Transparency International Hrvatska kao ultrakonzervativne udruge je netočno i diskriminirajuće.Od našeg nastanka 2000. goidne pa do danas osnovani smo kao udruga koja se zalaže za poticanje poštenja, transparentnosti i odgovornosti.

Tako smo se odnosili prema svim udrugama, građanima, ali i prema tijelima javne vlasti, te i u ovoj radnoj skupini inzistiramo na potpunim informacijama, razlozima osnivanja ovog tijela, te rasvjetljavanju svih elemenata Nacrta kako bi on bio na korist svim građanima Hrvatske, bez izuzetaka. 

Temeljno, smatramo da je promjena sustava moguća kroz dijalog, suradnju i razmjenu stavova unutar političkih institucija.

Pozivamo sve udruge civilnog društva na suradnju. Na današnjem sastanku zatraženo je da se članovi radne skupine upoznaju s prethodnim nacrtom u interesu svih hrvatskih građana.

Članovima radne skupine dostavljen je Akcijski plan 2016.-2018. i Nacrt strategije.

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica