Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Antikorupcijski sat za učenike Trgovačke škole Zagreb

06.03.2015.

TI Hrvatska nastavio je provođenje projekta "Antikorupcijski sat u srednjim školama" s učenicima zagrebačke Trgovačke škole. Uvodnu riječ održala je predsjednica Transparency Internationala Hrvatska, Davorka Budimir, dok su volonteri Anita Rengel, Ivana Hajtok, Magdalena Krmpotić, Yvonne Mašić,Tanja Ratković i Srđan Kerčević uveli učenike u problem korupcije, te ih educirali o njenim štetnim učincima, ali i kako izbjeći korupciju te kako djelovati na pošten, transparentan i odgovoran način.

Učenici su tijekom modula saznali odgovore na pitanja: "Gdje se skriva korupcija?", "Što je sukob interesa i kako ga izbjeći?", "Što znači biti korumpiran?", "Što je transparentnost?", a upoznati su i s ciljevima i ulogom Transparency Internationala u Hrvatskoj, ali i svijetu.

Sudjelujući u interaktivnoj igri, srednjoškolci su u odličnoj atmosferi raspravljali o iskustvima s problemom korupcije, ali i ponudili mladenački pogled na borbu protiv korupcije.

 

U galeriji pogledajte dijelić atmosfere sa antikorupcijskog sata, a više pogledajte i na facebook stranici Transparency International Hrvatska!

 

 

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica