Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Ciklus antikorupcijskih edukacija

07.06.2015.

Transparency International Hrvatska održao je niz antikorupcijskih edukacija u ciklusu predavanja "Korupcija i alati za njeno suzbijanje u javnim tvrtkama" za djelatnike Hrvatske pošte d.d. od 25. svibnja do 8. lipnja 2015. godine.

Antikorupcijske edukacije provedene su u prostorijama Hrvatske pošte d.d. u Zagrebu, gdje je održan višednevni ciklus edukacija, a edukacije su održavali, predsjednica TI Hrvatska, mr. sc. Davorka Budimir i članovi TI Hrvatska:  prof. dr. sc. Livia Kardum, članica Upravnog odbora TI Hrvatska,  dr.sc. Zdravko Petak, dr. sc. Kristijan Kotarski, mr. sc. Jelena Festini, članovi TI Hrvatska, te pridruženi član i volonter TI Hrvatska Srđan Kerčević, a  podršku volonterskim angažmanom u provedbi edukacije pružili su i volonteri TI Hrvatska: Tanja Ratković, Borna Zrinščak, Ivan Bedeniković, Yvonne Mašić, Magdalena Krmpotić i Marko Mohač

Ciklus edukacija, osim u Zagrebu, održan je i u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zadru, također za djelatnike Hrvatske pošte d.d.

Ovakav tip edukacije izrazito je važan za podizanje svijesti o potrebi borbe protiv korupcije te njene prevencije, ali i jačanja socijalne kohezije. Edukacija o korupciji jedan je od važnijih oblika njenog suzbijanja, a upravo je prevencija korupcije jedna od najznačajnijih alata borbe protiv korupcije.

Ciklus radionica možete pogledati u galeriji ili na Facebook stranici TI Hrvatska.

 

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica