Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Dopis Europske komisije TIH-u

06.03.2014.

Europska je komisija udruzi Transparency International Hrvatska poslala zahvalu za podršku prvom Antikorupcijskom izvješće Europske unije:

Poštovana gđo. Budimir,

Hvala Vam na Vašim lijepim riječima kao i na punoj potpori Antikorupcijskom izvješću Europske unije. Izvješće će, nadamo se, pružiti svima – kreatorima javne politike, javnosti, medijima i praktičarima – koristan alat za unapređivanje nacionalne antikorupcijske politike. Izvješće koje smo upravo objavili je prvi korak. To je prvi puta da imamo potpun pregled stanja u svim zemljama članicama, i niz prijedloga kako krenuti naprijed. Željela bih u tom kontekstu još jednom naglasiti važnost sugestija iznesenih u Izvješću, jer su to glavni elementi na temelju kojih se nadamo da ćemo tijesno surađivati tijekom odgovarajućeg praćenja budućeg stanja. Komisija će nastaviti s praćenjem antikorupcijskih politika u svim državama članicama, uključujući i Hrvatsku, a također će pomno motriti način na koji se sugestije Antikorupcijskog izvješća EU slijede u narednom razdoblju.

Suradnja s civilnim društvom, a posebice s Transparency Internationalom, vrlo je važna za rad Komisije na Antikorupcijskom izvješću EU kao i za razvoj antikorupcijske politike u cjelini. Radujemo se budućoj suradnji s Vama u tom pogledu.

Lijep pozdrav,

Anabela Gago

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica