Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Građanska odgovornost je izaći na izbore

10.01.2015.

Tek za pet godina biti će vam postavljeno isto pitanje. Ne propustite sadašnji trenutak.

            Transparency International Hrvatska na dan izborne šutnje, a neposredno prije otvaranja birališta u drugom krugu predsjedničkih izbora poziva birače da izađu na izbore, promatrače i članove biračkih odbora da dosljedno provode izborna pravila, a sve ostale zainteresirane da svojim djelovanjem ne utječu na sam izborni postupak.

 Zahvaljujemo svim predsjedničkim kandidatima koji su prezentirajući svoje programe, ideje i stavove tijekom izborne kampanje otvorili mnoge važne teme za sadašnji trenutak hrvatskog društva. Kampanja je završila.

Sada pozivamo sve građane s pravom glasa da izađu na birališta i da snagom svog jednog glasa izaberu onu osobu za koju smatraju da će savjesno i odgovorno obavljati tu dužnost. Treba nam osoba koja će nam svojim primjerom pokazati da je moguće vratiti povjerenje građana u sve političke institucije našeg društva.

Potrebna nam je građanska odgovornost. Pokažimo ju tako da prema vlastitoj savjesti odlučujemo između dva kandidata koji sudjeluju u izboru. “ poručila je Davorka Budimir, predsjednica TIH-a.

Preuzmi priopćenje 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica