Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Regionalna koordinatorica gđa. Cony Abel posjetila TIH

11.03.2015.

Transparency International Hrvatska održao je sastanak s članicom TI Sekretarijata u Berlinu, Cony Abel,  9. ožujka 2015. godine, u uredu TI Hrvatska.

Cony Abel je regionalna koordinatorica Transparency Internationala  za Jugoistočnu Europu,  i države Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Izrael, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru,  Rumunjsku,  Srbiju, Sloveniju i  Tursku, a njezin je zadatak praćenje rada  i vrednovanje kvalitete ogranaka Transparency Internationala u Europi i središnjoj Aziji.

Cony se priključila Transparency Internationalu 2005. godine kao stažistica u Informacijsko- tehnološkom odjelu, a  priključila se i Odjelu za komunikaciju TI-a, gdje se fokusirala na zemlje jugoistočne Europe, što je ujedno i početak njenog  profesionalnog fokusa na države ovog djela Europe.

Zagreb je jedan od gradova koji je Regionalna koordinatorica posjetila u okviru svojeg regionalnog djelovanja, a predsjednica TIH-a, Davorka Budimir upoznala je Cony s načinom funkcioniranja hrvatskog ogranka Transparency Internationala, političkim sustavom Hrvatske,  kao i s problemima vezanima uz korupciju u Hrvatskoj.

Svoj rad predstavili su i volonteri TIH-a, izloživši mnogobrojne aktivnosti poput obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, antikorupcijskog sata u srednjim školama, humanitarnog koncerta  „Koraci za Davida“, posjete institucijama i ostale aktivnosti kojima volonteri TIH-a istupaju u borbi protiv korupcije u Hrvatskoj.

 

Više pogledajte u galeriji i na Facebook stranici Transparency Internationala Hrvatska!

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica