Radno vrijeme Ureda TIH-a: 9.00 -17.00 sati (radnim danom)
  • Youtube Transparency International Hrvatska
  • Facebook Transparency International Hrvatska
  • Twitter Transparency International Hrvatska
×

Tvoj glas je snažan, važan i potreban - on je najbolja anketa i poruka

03.06.2017.

Transparency International Hrvatska na dan izborne šutnje uoči drugog kruga lokalnih izbora poziva birače da izađu na izbore, promatrače i članove biračkih odbora da dosljedno provode izborna pravila, a sve ostale zainteresirane da svojim djelovanjem ne utječu na sam izborni postupak.       

Nakon što smo kao građani bili zakinuti za istinsku lokalnu izbornu kampanju potisnutu preslagivanjem i matematičkim stvaranjem parlamentarne većine na nacionlanoj razini, te aferom Agrokor koja prijeti slomom gospodarskog sustava ostaje nam građansko pravo da iskoristimo snagu svog jednog glasa.

Naša zajednička odgovornost je da između ponuđenih opcija izaberemo onu koja je u stanju osigurati bolji, pošteniji i pravedniji život svakog građanina na lokalnoj razini. Na biralištima budimo istinski sudionici izbornog procesa i pošteni građani.

Svim sudionicima izbornog natjecanja poručujemo da budu dostojanstveni i u porazu i u pobjedi.

Najvažnije je da izborni pobjednici pokažu odlučnost, snagu i odgovornost te da iskoriste potencijale i onih koji nisu pobijedili.

Vrijeme je za suradnju i stručnost svih koji hoće, znaju i mogu sudjelovati u javnim poslovima, jer smo kao društvo premali za podjele. Samo tako će istinski pobjednici lokalnih izbora biti i svi građani - poručila je Davorka Budimir, predsjednica TIH-a.

Dežurni kontakti TIH-a za prijavu nepravilnosti u nedjelju 4.6.2017. godine od 7 do 19 sati – telefon/ 4830 653, ured@transparency.hr.

Kontakt za medije: Ured TIH-a 091 2232011, mediji@transparency.hr

 

 

Online prijava korupcije

Prijavi korupciju

Ispuni formu
Prijavite se za newsletter

Primajte obavijesti

2024 © Transparency International Hrvatska. Sva prava pridržana. Izrada web stranica